O nama

DOBRODOŠLI

Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažemo s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. Kako naš naziv kaže tendencija nam je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

 

Opća kirurgija

Skidanje bradavica, korekcija ožiljaka, tretmani filerima, pripravkom za peglanje bora i matičnim stanicama.

Estetska kirurgija

Korekcija tijela, grudi i glave, vaginoplastika, lifting.

Hormonska terapija

Internistički pregled, kardiološki pregled, nefrološki pregled i endokrinološki pregled.

Tajlandski facelift

Nekirurški facelift, drevna istočnjačka metoda sa resorptivnim koncem koji se uvodi u potkožje gdje izaziva reakciju stvaranja veziva.

Naša specijalnost

Nudimo više od 20 usluga, zavidan popis imena stručnih doktora zbog čega Poliklinika Superiora i postoji. Kvalitetan rad i dugogodišnje iskustvo naših suradnika osiguravaju izvrsne rezultate i iskrene osmijehe naših klijenata.

Sa željom da pružimo vrhunsku, koristimo najmoderniju tehnologiju i metode uz koje ćete zaboraviti na tvrdnju “Za ljepotu se mora patiti”. Dopustite da ostvarimo Vašu ljepotu svojom umjetnošću.

  • Tretmani laserom
  • Liposukcija
  • Labioplastika
  • Abdominoplastika
  • PRP terapija vlasišta
  • Blefaroplastika
  • Rinoplastika
  • Dermalni fileri
  • Peglanje bora

Važnost dijagnostike

Poliklinika Superiora je zdravstvena ustanova bolničkog tipa, namijenjena prvenstveno unapređenju zdravlja i ljepote. Osim liječenja općih kirurških bolesti i estetske kirurgije posebnu važnost dajemo dijagnostici i liječenju općih internističkih bolesti, što praktično znači liječenje bilo koje unutarnje tegobe, skupine simptoma, bolova ili nelagoda.

Cjeloviti individualni pristup

Posebnost našeg koncepta je cjeloviti individualni pristup pacijentu. Cjeloviti pristup za nas znači; Samo zdrav organizam može biti i lijep organizam. Ako se bolesnik žali na određene simptome, primjerice žena koja pati od jutarnjih lupanja i ubrzanog rada srca; umjesto davanja antiaritmika ustanovit ćemo da li se u osnovi radi o stvarnom kardiološkom problemu ili hormonski ili drugačije determiniranim simptomima.

Po svom pristupu smo jedinstveni u praćenju znanstvenih dostignuća i njihovoj primjeni. Kako bismo dosljedno primjenjivati znanja i iskustva, planski smo se educirali u područjima endokrinologije, opće, interne i estetsko-rekonstruktivne kirurgije. Dodatno surađujemo s nizom vodećih stručnjaka iz spomenutih područja. Individualni pristup svakom pojedincu daje veću vrijednost.

Pacijent koji je možda došao samo sa željom da napravi estetski zahvat, npr liposukcije, nakon naše obrade i savjetovanja je riješio i uzrok prvobitnog nakupljanja masti. Također smo spremni pokušati riješiti specifične i zahtjevne medicinske probleme konzultacijama i dovođenjem stručnjaka koji imaju iskustva u datoj problematici.

Antiaging u ulozi zdravlja

Antiaging medicina odnosno medicina usporavanja starenja ima za cilj zadržati zdrave vitalne funkcije usprkos vremenskog starenja organizma. Ona se uvelike nadopunjava s estetskom medicinom, te cjelovitim konceptom prema zdravlju održava osobu kako visoko funkcionalnom i vitalnom tako i lijepom.

Kod antiaging zahvata ističemo primjenu resorptivnih niti u Tajlandskom face liftu, koji se izvodi sa stotinama niti na cijelom licu te tako vraća tonus kože. Uglavnom se resorptivne niti u drugim klinikama koriste pojedinačno, no mi prakticiramo cjelokupan tretman s po nekoliko stotina niti s različitom svrhom u poboljšanju tonusa kože bilo kojeg dijela tijela. U estetskoj i rekonstruktivnoj kirurgiji smo spremni i na veće rekonstruktivne pothvate, konzultiranjem i dovođenjem renomiranih stručnjaka koji imaju dokazana brojna uspješna ostvarenja u vezi problematike.

Postoperativno zbrinjavanje

Postoperativno zbrinjavanje je predviđeno u bolničkom dijelu poliklinike. Raspolažemo adekvatnim medicinskim nadzorom, pacijentu je na raspolaganju apartmanski smještaj i puna medicinska njega.

Pacijent na prvom mjestu

Također je značajno napomenuti pitanje diskrecije naših pacijenata. Poliklinika je koncipirana tako da ima 2 izlaza a boravak i privatnost kirurškog pacijenta je fizički odijeljen od ambulantnog dijela. Bolesnik koji boravi u bolničkom apartmanu može nesmetano izlaziti vlastitim izlazom. Dodatni, ako bolesnik želi premium diskreciju, može za vrijeme obrade i boravka zahtijevati da bude jedini pacijent poliklinike. Kod dolaska pacijent i poliklinika mogu potpisati ugovor o diskreciji. Bez obzira na ugovor, liječnička tajna obavezuje liječnike na diskreciju.

Za sve upite se pacijenti mogu javiti elektronskom poštom, direktno telefonom ili osobnim dolaskom na adresu u radno vrijeme.